tokoandongalkmaar@gmail.com

Bel ons op: 06-53909778

Over Toko An Dong

In bijna 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot meest complete Toko van de regio en daar zijn we trots op. Klanten komen graag hun ingrediënten bij ons halen en vertellen over hun ervaringen met de producten. We geven graag onze recepten en klanten komen veelal met hun boodschschappenlijst in de winkel en die helpen we graag de benodigde producten op te zoeken. Veel mensen snuffelen graag rond terwijl anderen een maaltijd nuttigen welke vers bereid zijn door Indri met recepten van haar moeder uit Sumbawa, een eiland dichtbij Lombok (Indonesië). Ook voor catering op locatie kunt u bij ons terecht. Informeer naar de zeer aantrekkelijke prijzen en mocht u producten uit onze winkel bezorgd willen hebben zorgen we hier ook graag voor in overleg met u. We heten u van harte welkom aan de Kanaalakde 34 in Alkmaar!

CBN Olie

Als enige winkel in Nederland verkopen wij CBN Olie.

Wat is Cannabinol ? (CBN)

Cannabinol is een mild psychoactieve cannabinoide die alleen in zeer kleine hoeveelheden in Cannabis voor komt, en dan voornamelijk in verouderde, gedroogde Cannabis.

Wat doet het?
Cannabinol, afgekort CBN, kan lichte gevoelens van euforie opwekken,maar het is vooral een verdovend middel: een middel dat gebruikt wordt om stress of spanning te verminderen zonder de mentale helderheid te verminderen).

Verschillende wetenschappers hebben de uitwerking, na consumptie van 2,5 tot 5 mg CBN, met hetzelfde verdovende gevoel vergeleken als dat van een farmaceutisch verdovingsmiddel,
en een lichamelijke ontspanning die te vergelijken is met een dosis van 5 tot 10 mg Diazepam!

Waar kan ik het voor gebruiken?
Net als andere werkzame stoffen in Cannabis heeft CBN meer dan één medicinale toepassing. Dat is uiteindelijk de kracht van cannabis-medicijnen. CBN heeft onder meer een sterke anti-bacteriële werking. Zelfs de meest hardnekkige bacteriën zoals MRSA (Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus) een bekende plaag in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zijn niet tegen CBN opgewassen.

CBN olie kan als voedingssupplement een positieve bijdrage leveren bij:

  • Misselijkheid
  • Hongergevoelens stimuleren
  • Epilepsie
  • Tumoren
  • Wratten
  • Steenpuisten
  • Slapeloosheid
  • Ter ondersteuning bij het helen van botbreuken
  • Herstellen na medische ingrepen
  • Ter versterking van het immuunsysteem

Helaas mogen we geen claims toevoegen omdat een voedingssupplement betreft, maar CBN olie kan bij nog veel meer aandoeningen een positieve bijdrage leveren, waarvan pijnstilling de voornaamste is.

Let op: Raadpleeg bij medicijn gebruik altijd eerst uw arts!
CBN olie kan in sommige gevallen niet gecombineerd worden met medicijnen. Dit geldt o.a. voor anti-epileptica, bètablokkers, prednison, bloedverdunners. Raadpleeg daarom bij twijfel altijd uw huisarts!